Huidige fractie/wethouder

Op dit moment zijn wij onze website aan het upgraden. Deze pagina kan verouderde informatie bevatten.

Nieuwe Lijn heeft met zes raadsleden de grootste fractie in de gemeenteraad van Epe. Het zijn stuk voor stuk mensen die de lokale samenleving door en door kennen, maar vooral de bereidheid hebben zich daarvoor in te zetten. Allemaal maken ze al vele jaren deel uit van Nieuwe Lijn.

Meer informatie over onze kandidatenlijst voor de verkiezingen in 2022 vindt u hier.

Onze huidige fractie bestaat uit:

Albert Vos, fractievoorzitter.  Nieuwkomer in 2018 maar was zeer ervaren bestuurder bij o.a Cavente. Zet zich als jonge pensionado met hart en ziel in voor de Vaassense gemeenschap en het Eper gemeentebestuur.

Diana Oosterhoff, raadlid. Nieuwkomer in 2014 maar haar sporen meer dan verdiend in o.a. de korfbal in Vaassen. Enthousiast en kundig raadslid en nu aanvoerder van het grote team. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

René de Vries, was van 2014 – 2018 fractievoorzitter, nu raadslid en coach van de nieuwe garde. Hij was eerder raadslid/fractievoorzitter in de periode 1986- 1998. Daarna was hij van 1998 – 2014 maar liefst 16 jaar wethouder van Nieuwe Lijn, waarvan tevens 8 jaar loco-burgemeester. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Kenan Aldemir. Alweer de 3e raadsperiode, daarmee gestart in 2010. Zeer betrokken bij o.a. de Turkse gemeenschap in Vaassen en Epe. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Gerry van de Schepop, deed in de vorige periode al volop mee met de fractie en de gemeenteraad als fractievolger. Is nu raadslid met voorkeur voor het sociale domein en als mensen-mens gericht op anderen. Zeer actief in de lokale samenleving. Was eerder bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Monique Zweekhorst, officieel benoemd tot fractievolger van Nieuwe Lijn. Vanaf januari 2022 officieel benoemd tot raadslid. Nieuwkomer in 2018 in de gemeentelijke commissies namens onze partij. Zeer actief in de Vaassense gemeenschap en op sociale media. Weet als geen ander wat er leeft en speelt in onze samenleving. Is bestuurslid van Nieuwe Lijn.

Linda Rodijk, officieel benoemd tot fractievolger van Nieuwe Lijn in januari 2022. Voorheen bestuurssecretaris Nieuwe Lijn. Is leerkracht van de Krugerstee in Vaassen. Zeer actief voor en betrokken bij Korfbalvereniging Regio ’72 en Oranjevereniging Gortel-Niersen-’t Loo.

Wilt u onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekijken?
Lees dan hier verder: https://nieuwelijn.nl/nieuws/kandidatenlijst-nieuwe-lijn-sterk-vernieuwd-maar-zeer-vertrouwd/

Benieuwd naar onze visie voor 2022-2026?
Lees dan hier verder: https://nieuwelijn.nl/onze-partij/beleidsprogramma/

Scroll naar top