Visiedocument

Ons visiedocument voor 2022-2026 kunt u hier lezen of downloaden!

Vol trots presenteren wij ons visiedocument 2022-2026

Op deze pagina vindt u een link naar het visiedocument van Nieuwe Lijn, de grootste lokale politieke partij in de gemeente Epe. We zijn er uitsluitend voor de inwoners van onze dorpen: Epe, Emst, Vaassen en Oene. En alle mensen die in onze buurtschappen en buitengebieden wonen. Als lokale partij zijn we onafhankelijk. We hebben dus geen banden met politieke partijen die in de 2e Kamer vertegenwoordigd zijn.

Wie we zijn
In dit stuk vertellen we wie we zijn. Waarom onze partij 52 jaar geleden is ontstaan. Wat onze kernwaarden zijn. Maar ook wat onze kijk is op de gemeente Epe, onze dorpen en buurtschappen en het buitengebied. Wat we willen bereiken voor onze inwoners en ondernemers. Wat we doen voor onze verenigingen en vrijwilligers. Kortom, wat onze kijk is op de lokale samenleving en onze omgeving.

Vragen? Stel ze gerust!

Wij hebben met zorg dit document samengesteld, om u als inwoner duidelijk te laten weten wie wij zijn en waar we voor staan. Heeft u naar aanleiding van dit document vragen? U vindt ons met regelmaat, zo mogelijk iedere maand één keer, op zaterdagochtend, van 10.00 – 12.30 uur op de markt in Vaassen. We ontmoeten u en beantwoorden uw vragen graag!

Fractie en bestuur Nieuwe Lijn

Download of bekijk onze visie hier

Scroll naar boven