Het laatste nieuws

04 september 2021

We zijn weer begonnen

marktkraam-augustus2017-1

| De vakantie is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Daarom is ook het reces van de gemeenteraad weer afgelopen en zijn we weer volop aan het werk.

We hebben als fractie en bestuur een startbijeenkomst gehad aan het begin van het nieuwe seizoen. Gezamenlijk hebben we de afgelopen periode besproken, het vertrek van Michiel Wiersinga als wethouder en nagedacht over de wijze waarop we de coalitie blijven ondersteunen. Hierover volgt binnenkort nadere informatie. En ook de fractie is alweer bijeengeweest ter voorbereiding van de commissievergaderingen in Epe. Daarnaast hebben we met een delegatie van bestuur en fractie met een buurtcomité  van de Geerstraat overlegd over klimaat- en energiemaatregelen. Met een delegatie van de gemeentelijke muziekverenigingen zijn we in De Hezebrink samen geweest en gesproken over hun subsidiezorgen. Er lopen afspraken met inwoners om over hun leefomgeving te spreken.

Ontmoeting en contact

In juli stonden we voor het laatst op markt, op 11 september zijn we van 10.00 uur tot 12.30 weer present met onze informatiekraam nabij de Dorpskerk. De eerste column in het Vaassens Weekblad verschijnt weer op 7 september.

Fractie en bestuur van Nieuwe Lijn hopen, zeker nu de Covid-19 maatregelen verder worden versoepeld, weer iedereen gemakkelijker en directer te kunnen ontmoeten.

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Share on twitter

Recente nieuws

Albert Vos nieuwe fractievoorzitter Nieuwe Lijn
Nieuwe Lijn: onze inspiratiebron is ongewijzigd
Nieuwe Lijn blijft alert op ontwikkelingen Jan Mulderstraat Vaassen
Nieuwe Lijn stelt vragen over nasleep integriteitsonderzoek bestuurders gemeente Epe
Nieuwe Lijn blijft zelfbewust en onafhankelijk actief voor onze samenleving
Nieuwe Lijn niet langer in Eper coalitie
We zijn weer begonnen
Persvrijheid kan niet zonder verantwoordelijkheid
Michiel Wiersinga niet langer wethouder
Scroll naar top