Het laatste nieuws

29 december 2021

Monique Zweekhorst benoemd tot raadslid en Linda Rodijk tot fractievolger

Monique Zweekhorst en Linda Rodijk

| Monique Zweekhorst is op 27 december benoemd tot raadslid en Linda Rodijk volgt haar op als fractievolger van Nieuwe Lijn.

Monique Zweekhorst (Vaassen) volgt Robert Scholten op die vanwege een verhuizing naar buiten onze gemeente zijn raadslidschap moest beëindigen. Monique is werkzaam bij de Rabobank Noord Veluwe en is de afgelopen jaren actief geweest als bestuurslid en fractievolger van Nieuwe Lijn. Fractie en bestuur van Nieuwe Lijn waarderen haar inzet, humor en nuchtere kijk op de lokale politieke.

Linda Rodijk (Vaassen) volgt Monique Zweekhorst op als fractievolger. Linda is leerkracht bij basisschool de Krugerstee in Vaassen en is de afgelopen jaren actief geweest als bestuurssecretaris van Nieuwe Lijn. Fractie en bestuur zijn onder de indruk geraakt van haar grote inzet voor de lokale gemeenschap en voor Nieuwe Lijn en blij dat zij Monique opvolgt als fractievolger.

Monique en Linda zullen binnenkort respectievelijk als raadslid en fractievolger worden beëdigd. Fractie en bestuur van Nieuwe Lijn feliciteren Monique en Linda van harte met hun welverdiende benoemingen en wensen hen succes.

Monique Zweekhorst en Linda Rodijk

Deel dit bericht op social media!

Recente nieuws

Op de markt in Vaassen
Oppositie, coalitie of subcoalitie
Hardlopers zijn vaak…..
En ineens krijg je nieuwe buren...
Snoeiwerkzaamheden Berkenoord Vaassen
Feestelijke opening Triton/Huis van de Buurt Vaassen
In gesprek op de markt in Vaassen
Op de markt in Vaassen
Informateur negeert lokale stem gemeente Epe
Scroll naar top