Het laatste nieuws

31 maart 2023

Algemene Ledenvergadering Nieuwe Lijn

0d5676bc-d2f5-4795-880a-17ed25fa1314

| Op dinsdagavond 28 maart hield Nieuw Lijn haar Algemene Ledenvergadering. Na 2 jaren een online variant, vanwege de coronamaatregelen, was er eindelijk weer gelegenheid om onze betrokken leden fysiek te ontvangen.

Nieuwe Lijn kiest hiervoor altijd één van de verenigingsgebouwen in Vaassen. Dit keer ontvingen wij onze leden in de kantine van HV De Cannenburgh. Onder het genot van een kop koffie opende voorzitter Pieter Wiersinga de jaarvergadering en heette de aanwezigen van harte welkom. Nieuwe Lijn is blij om te zien dat zij kunnen blijven rekenen op haar vaste achterban; de opkomst was groot.

Tijdens de jaarvergadering werd uiteraard het verslag door de secretaris gedaan, hoe was het afgelopen jaar verlopen? Een mooie samenvatting werd gegeven door de (nieuwe) secretaris Björn de Vries. Björn neemt deze rol over van Linda Rodijk, zodat zij zich volledig kan richten op haar rol als raadslid. Pieter pakte hierom direct de gelegenheid om Linda te bedanken voor haar inzet met een mooie bos bloemen.

Hierop volgde het financieel jaarverslag. Deze werd toegelicht door (nieuw) bestuurslid Ferry van Brink. Ferry heeft afgelopen jaar samen met Dion Scholten het penningmeesterschap op zich genomen. Dion heeft aangegeven te willen stoppen als penningmeester, gezien zijn drukke agenda. Een mooie samenvatting werd gegeven en de kascontroleurs waren ook dik tevreden. Ook dit was een bedankje waard richting Dion, waar Pieter ook hier zijn waardering uitsprak (met een bos bloemen).

Erelid Wim Schakelaar was de afgelopen jaren een verbindende factor in de aanlevering van onze columns en de samenwerking met Drukkerij Van Barneveld. Ook hij kreeg een terecht dankjewel namens de voorzitter (met een bos bloemen).

Alsof er nog niet genoeg bloemetjes waren uitgereikt, bedankten we tijdens de jaarvergadering ook Harry Kouwenhoven. Harry staat al meer dan 25 jaar klaar voor Nieuwe Lijn, als bestuurslid en als betrokken algemeen lid van onze club. Reden voor het bestuur om hem te benoemen tot erelid van Nieuwe Lijn. Ook via deze weg nogmaals; Harry van harte gefeliciteerd.

Na een korte pauze kregen de fractieleden het woord. Hoe is het eerste jaar van deze raadsperiode verlopen, hoe gaat de samenwerking onderling en welke actuele thema’s spelen er? Elk raadslid vertelde over zijn/haar aandachtsgebieden en gaven een inkijkje in persoonlijke ervaringen. Een mooie aanvulling op de jaarvergadering.

Wij bedanken hierbij de aanwezigen voor hun betrokkenheid bij Nieuwe Lijn.

 

Deel dit bericht op social media!

Recente nieuws

Informatieavond F50
Afvaloverlast? Meld het!
Op de markt in Vaassen
Opvang Oekraïense vluchtelingen in Vaassen
Woningbouw Kerkenland Vaassen
Algemene Ledenvergadering Nieuwe Lijn
Epe steunt slachtoffers aardbevingen Turkije en Syrië
Verkeersveiligheid Pastoorsweg Vaassen
In gesprek met inwoners
Scroll naar boven