Het laatste nieuws

10 oktober 2021

Albert Vos nieuwe fractievoorzitter Nieuwe Lijn

Nieuwe Lijn Fractievoorzitter - Albert Vos

| De fractie van Nieuwe Lijn heeft een nieuwe voorzitter: raadslid Albert Vos neemt het stokje over van Diana Oosterhoff. Zij legt het fractievoorzitterschap neer in verband met de niet te combineren werkzaamheden van het voorzitterschap en de toenemende drukte op haar werk.

Nieuwe Lijn is blij dat Diana met zoveel inzet en bezieling in de afgelopen jaren de extra werkzaamheden die het voorzitterschap met zich meebrengt op zich heeft willen nemen. Want niet alleen het commissie- en raadswerk behoren daarbij, ook aanvullende taken in het Presidium, het coalitieoverleg of de vertrouwenscommissie maken daarvan onderdeel uit. De coronacrisis en de onrust in de Eper politiek zorgden voor veel extra tijdsbeslag. Ook haar reguliere baan vraagt veel aandacht. Dat zij ervoor kiest om nu haar taken over te dragen aan Albert Vos is een verstandige keuze. Diana blijft als raadslid actief voor Nieuwe Lijn in de gemeenteraad.

Albert Vos heeft de gemeenteraad inmiddels geïnformeerd dat hij in ieder geval tot aan de verkiezingen van maart 2022 het fractievoorzitterschap overneemt. De fractie is blij dat hij dit wil doen en steunt hem unaniem hierbij. De komende weken zullen de werkzaamheden intern worden verdeeld. Want niet alleen staan de gewone werkzaamheden op het programma; Nieuwe Lijn is ook volop bezig met voorbereiding van de nieuwe bestuursperiode.

Deel dit bericht op social media!

Recente nieuws

Op de markt in Vaassen
Oppositie, coalitie of subcoalitie
Hardlopers zijn vaak…..
En ineens krijg je nieuwe buren...
Snoeiwerkzaamheden Berkenoord Vaassen
Feestelijke opening Triton/Huis van de Buurt Vaassen
In gesprek op de markt in Vaassen
Op de markt in Vaassen
Informateur negeert lokale stem gemeente Epe
Scroll naar top