27 november 2021

Column week 48 - 2021

KA4

Kenan Aldemir – Begroting 2022 – 2025

| De begroting is eerder ook door andere raadsleden in hun column besproken. Gezien de periode kon ik het niet laten om toch ook hier iets over te schrijven. Maandag 8 november heeft de gemeenteraad de begroting 2022-2025 behandeld in de eerste termijn, samen met de ingeleverde amendementen en de moties van de politieke partijen.

Donderdag 11 november zijn wij verder gegaan met het debatteren en zo waren de antwoorden van het college aan de orde. De begroting van 2022-2025 is unaniem aangenomen, zeker ook met de steun van de grootste partij van de gemeente Nieuwe Lijn.

Netheid en goed gedrag
Helaas debatteerden sommigen niet echt over de begroting, ondanks dat het erg belangrijk was. Maar klonk er meer een oneerbiedig taal gebruik, over Nieuwe Lijn. Het woord respect zit blijkbaar helaas niet in hun taalgebruik en/of woordenboek. Oude koeien uit de sloot halen was meer wat ter sprake kwam. Dat is blijkbaar wat men belangrijk vindt en dit soort gedrag omarmen ze dan ook.  Wij als team van Nieuwe Lijn kijken vooruit en zijn altijd bezig om iets meer te willen doen voor onze inwoners in de gemeente.

Gemeenteraadsverkiezingen naderen
De gemeenteraadsverkiezingen komen langzaam maar zeker in beeld. Als je achterom kijkt zie je hoe snel de tijd gaat. Zoals altijd, bereidt Nieuwe Lijn zich voor om met een sterk team de verkiezingen in te gaan. Een team waarin Nieuwe Lijn gelooft, zodat wij opnieuw omarmt kunnen worden door onze achterban en inwoners van de gemeente Epe. Zolang zij in ons blijven geloven en vertrouwen, zijn wij zoals altijd bereid om ons in te zetten voor onze kiezers en inwoners. Nieuwe Lijn vertrouwt op u. En verwacht dat u uw antwoord geeft in de stembus van maart 2022. Wij blijven geloven in u en verwachten uw vertrouwen niet te verliezen. Wij hopen uw steun terug te zien in de verkiezingsuitslag. TOT DAN!

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Reageren
Kenan Aldemir is raadslid van Nieuwe Lijn. Reageren kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Share on twitter

Recente Columns

Column week 3 - 2022
Column week 2 - 2022
Column week 51 - 2021
Column week 50 - 2021
Column week 49 - 2021
Column week 48 - 2021
Column week 47 - 2021
Column week 46 - 2021
Scroll naar top