08 januari 2022

Column week 2 - 2022

PNG-Linda-Rodijk

Linda Rodijk – Alle goeds voor 2022

| De eerste column van 2022 komt van mijn hand. Ten eerste wens ik u allen alle moois en goeds voor 2022. Een nieuw jaar biedt altijd weer mogelijkheden, mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan en samen vooruit te kijken. Wij, als Nieuwe Lijn, zijn vooruitstrevend. In 2021 ben ik geregeld met Albert Vos bij mensen langs geweest, die hun zorgen wilden uitten maar ook om mooie dingen met elkaar te delen.

In gesprek met elkaar
Ik hoop dat ik in 2022 weer veel op pad mag gaan om van u te horen wat er speelt. De gesprekken rondom de keukentafel zijn toch de mooiste en fijnste gesprekken. Het geeft ruimte en eerlijkheid, het echte verhaal. Soms gaat het over een onderwerp zoals een subsidieregeling of een zonnepark, maar vaak gaat het vooral om uw persoonlijke verhaal. Dit geeft soms meer duidelijkheid dan een brief of bericht op social media ons kan geven.

Trots
Oud en Nieuw vierde ik met vrienden uit Amersfoort. Zij vroegen mij: “Gemeente Epe, wat is daar nou te beleven?”. Trots vertelde ik hen over de prachtige gemeente vol groen, mooie dorpen en het actieve verenigingsleven. Ik heb zin in komend jaar. Zin om samen met u aan de gang te gaan om onze gemeente nog mooier te maken.
In onze gemeente is genoeg te bleven en al tellend kwamen wij tot veel mooie verengingen die onze gemeente rijk is. En zelfs in coronatijd vinden veel verenigingen toch een mogelijkheid om met hun leden in contact te blijven.

Wij, Nieuwe Lijn, hebben in de afgelopen jaren veel mooie dingen mogen bereiken, mede dankzij u. Omdat wij u centraal stellen. Wij hopen in 2022 weer met u in gesprek te zijn over onderwerpen die u belangrijk vindt voor onze gemeente. Alleen samen maken wij onze gemeente nog mooier.

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook beschikt Nieuwe Lijn over een actuele website, www.nieuwelijn.nl, en is zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Reageren
Linda Rodijk is bestuurslid van Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Share on twitter

Recente Columns

Column week 3 - 2022
Column week 2 - 2022
Column week 51 - 2021
Column week 50 - 2021
Column week 49 - 2021
Column week 48 - 2021
Column week 47 - 2021
Column week 46 - 2021
Scroll naar top