06 september 2023

Column 29 - 2023

Kenan-Aldemir-Nieuwe_Lijn

Kenan Aldemir – Vakantie

| Nederland heeft ook haar mooie zonnige dagen gehad. Op vakantie gaan naar het buitenland was niet echt nodig, alhoewel ik wel naar het buitenland was tijdens mijn vakantie. Nederland kent ook haar mooie rustige plekken om echt van te genieten. Denk o.a. aan onze eilanden.

In de rest van Europa zijn ook erg warme dagen geweest. Zoals altijd, maar vooral nu in de warme tropendagen is watergebruik erg belangrijk. Hopend dat iedereen goed met water is omgegaan en geen onnodig water gebruikt heeft. Hierbij niet te vergeten dat je zelf goed en genoeg water moet drinken tijdens de warme dagen

Wat ook erg belangrijk is, is onze houding en gedrag in de warme dagen. Denk aan je peuken (liefst niet roken) die je niet zomaar uit het raam van je auto weggooit of tijdens het wandelen in het bos geen glinsterende onderwerpen, glas of iets dergelijks achterlaat. Dit is levens gevaarlijk voor onze bossen. Wees alert en bewust voor bosbranden. Bossen zijn onze zuurstofbronnen en is van levensbelang voor de mensheid.

Raad weer aan het werk
Het zomerreces is voorbij en de raad is al weer volop begonnen aan haar raadsperiode. Er zijn genoeg onderwerpen die bestudeerd en of behandeld moeten worden. En zeker niet te vergeten de huisvesting van Oekraïners, statushouders en vluchtelingen.

Markt Vaassen
Tijdens de vakantieperiode stonden we tijdelijk niet op de markt. Maar 7 oktober zijn we er weer en staan we elke 1e zaterdag van de maand weer op de markt van 10.00 – 12.00 uur. Zoals altijd staan wij open voor uw vragen, opmerkingen of bezwaren. Graag ontmoeten wij u dan weer!
Wij hopen op uw komst. Tot dan!

Wil jij met ons meedenken?
Sluit gerust eens aan bij een van onze fractievergaderingen. Wanneer deze zijn? Stuur ons een mailtje en wij laten het je weten!

Info  
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op FacebookInstagram en Twitter.

Reageren
Kenan Aldemir is raadslid namens Nieuwe Lijn. Reageren kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 39 - 2023
Column 38 - 2023
Column 37 - 2023
Column 36 - 2023
Column 35 - 2023
Column 34 - 2023
Column 33 - 2023
Column 32 - 2023
Scroll naar boven