30 augustus 2023

Column 28 - 2023

Linda-Rodijk-Nieuwe_Lijn

Linda Rodijk – Zomerreces

| Ineens kreeg ik een appje: “Linda, denk je aan je column?” Mijn hoofd zat nog in zomerreces, maar ik ben aan de beurt voor de column. Waar schrijf je over als je net uit zomerreces komt? Politiek gezien hield Pieter Omtzigt ons lang in spanning maar het hoge woord is eruit. Over het weer valt ook genoeg te zeggen. Ik kijk terug op een geweldige vakantie vol zon in Zuid-Frankrijk.

Gestart op een nieuwe werkplek
Eerst wil ik jullie meenemen in een grote stap die ik zelf gezet heb. Na 9 jaar heb ik besloten van baan te wisselen. Na jaren met plezier gewerkt te hebben op de Krugerstee in Vaassen, ga ik nu aan de slag op de Verschoorschool in Nunspeet. De Verschoorschool is een school voor speciaal onderwijs. Dit is voor mij een uitdagende baan vol prachtige groeimogelijkheden. Niet alleen voor mij maar ook voor de kinderen. Wat een mooie kinderen heb ik al mogen ontmoeten vol eigen talenten. Ik geniet van de kleine stapjes die we zetten maar groots gevierd worden.

Gouden weken
De eerste weken na de zomervakantie noemen we in het onderwijs de gouden weken. In deze weken maken we kennis met elkaar, zorgen we voor een fijn groepsklimaat en zorgen we dat we een goed jaar tegemoet kunnen gaan.

In de politieke wereld is dat anders. Wij zijn deze week alweer in het ‘diepe’ gegooid. Afgelopen maandag, na 6 weken, weer met de fractie bij elkaar. Natuurlijk bespreken we dan onze vakantieverhalen maar ook gaan we weer met een blik vooruit. Donderdag 31 augustus staat de eerste commissievergadering op de agenda. Enkele punten die aan bod komen zijn; vaststelling bestemmingsplan Camping de Helfterkamp, consultatie gebiedsontwikkeling Zuukerenk en verordening leerlingenvervoer.

Kijk mee!
U kunt altijd online meekijken met de commissievergaderingen via de website van Gemeente Epe. Dit is zeker de moeite om eens te zien hoe een commissievergadering verloopt.
Op naar een goed politiek jaar.

Wil jij met ons meedenken?
Sluit gerust eens aan bij een van onze fractievergaderingen. Wanneer deze zijn? Stuur ons een mailtje en wij laten het je weten!

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op FacebookInstagram en Twitter.

Reageren
Linda Rodijk is raadslid namens Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 39 - 2023
Column 38 - 2023
Column 37 - 2023
Column 36 - 2023
Column 35 - 2023
Column 34 - 2023
Column 33 - 2023
Column 32 - 2023
Scroll naar boven