28 juni 2023

Column 25 - 2023

Ronnie-Hulshof-Nieuwe_Lijn

Ronnie Hulshof – Daar komt de zomer

| Nog even doorzetten en dan begint de vakantie! De tijd waarin kinderen lekker kunnen uitrusten van school. Nou ja uitrusten, je kan het ook anders zien. Dan begint het moment dat de kinderen de ouders gaan vermaken, want tja wat moet je anders in die tijd doen.

Gezellig het terras op
In de gemeente Epe bruist de zomer met allerlei leuke evenementen. Of je kunt je onderdompelen in de gezellige sfeer van de dorpsavonden in Vaassen, braderieën in onze gemeente of Jazz Comes to Town in Epe waar dans en entertainment centraal staat. En als afsluiter van de vakantie natuurlijk nog even de kinderen laten uitrazen tijdens Cavente Kinderdorp. Het is genieten met de lokale gemeenschap om de zomer te vieren. Gewoon weer het ons-kent-ons gevoel.

De natuur in
Maar Epe heeft nog veel meer te bieden dan alleen deze toffe evenementen. De prachtige natuur met uitgestrekte Veluwse bossen en kronkelende beken wacht op avontuurlijke ontdekkingsreizigers. Je kunt heerlijk wandelen, fietsen of kanoën en genieten van de rust en schoonheid om je heen. In de zomertijd is er ook altijd veel bedrijvigheid met gezellige vakantiegangers die allemaal een stukje natuur mee willen nemen naar huis, al is het maar in gedachte. Heel tof is het om met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan, daarvoor worden er bijvoorbeeld diverse wildspeurtochten georganiseerd vanuit het VVV.

Natuur / klimaat
In de gemeente zijn we druk met het balanceren met de vraagstellingen rondom het klimaatbeleid. Er is een visie maar waar gaat de regering op sturen? Waar moeten wij dan weer in meedoen? Als wij als burgers ook deze zomer lekker mogen genieten op het zand langs de plassen, wandelend in de natuur en onze troep niet laten slingeren dan is dat uiteraard de eerste stap in de juiste richting.

Ik wens je alvast een fijne vakantie!

Lid of actief worden?
‘De beste stuurlui staan aan wal’. Heb jij een mening over lokale politiek in onze gemeente? Stap dan eens op de boot, in plaats van op de wal te blijven staan. Pas dan kun je echt je mening geven. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een fractievergadering bij te wonen. Mail ons via info@nieuwelijn.nl.

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op FacebookInstagram en Twitter.

Reageren
Ronnie Hulshof is bestuurslid namens Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 39 - 2023
Column 38 - 2023
Column 37 - 2023
Column 36 - 2023
Column 35 - 2023
Column 34 - 2023
Column 33 - 2023
Column 32 - 2023
Scroll naar boven