31 mei 2023

Column 21 - 2023

Kenan-Aldemir-Nieuwe_Lijn

Kenan Aldemir – Woningbouw Kerkenland Vaassen

| Op 6 mei werd de eerste participatieavond voor de woningbouwontwikkeling Kerkenland georganiseerd. Deze vond plaats in Dorpscentrum ‘De Wieken”. Hiervoor waren o.a. de omwonenden uitgenodigd. Wij, als raadsleden, waren ook welkom hierbij aanwezig te zijn.

Zo was Nieuwe Lijn vanzelfsprekend aanwezig met een ruime delegatie. Het was een druk bezochte avond met o.a. vele omwonenden. Er was ruimte en gelegenheid om mee te denken voor de aanwezigen en om eventueel ideeën op te halen voor de ontwikkelaar. Daarnaast wilden de gemeente en de ontwikkelaar horen wat de omwonenden belangrijk vinden voor deze locatie. Zoals het inrichten van een mooie toekomstige wijk, het verkeer en de wegen. Het landschap Kerkenland heeft natuur-, landschappelijke- en cultuurhistorische waarden. Hierdoor wordt er extra aandacht en waarde gehecht aan de participatie.

Nieuwe Lijn is voorstander van betaalbare woningen voor onze inwoners en zal deze ontwikkelingen en het participatietraject op de voet volgen.

Nieuwbouw ‘Wetstraat Vaassen’

Het kinderdagverblijf Nijntje, dat gevestigd is aan De Wetstraat in Vaassen, zal binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. Op de vrijkomende locatie komt een mooi appartementencomplex met 29 appartementen; locatie “Westerhoek” Het is een mooie ontwikkeling voor Vaassen en de Wetstraat. Zo wordt tegemoet gekomen aan de vraag naar woningen in Vaassen. In de afgelopen raadsvergadering is dit nieuwbouwplan besproken en goedgekeurd. Nieuwe Lijn steunt dit woningbouwproject van harte en hoopt dat ze snel kunnen beginnen met de bouw hiervan.

Markt Vaassen

Nieuwe Lijn staat a.s. zaterdag, 3 juni, weer van 10-12 uur op de markt in Vaassen. Het is de gewoonte van Nieuwe Lijn, om o.a. maandelijks onze inwoners te ontmoeten op de markt in Vaassen. Zo staan en blijven wij met elkaar in gesprek en kunnen we ingaan op uw vragen, opmerkingen of bezwaren. Wij hopen op uw komst op zaterdag 3 juni. Tot dan.

Lid of actief worden?
Met dank aan uw stem is Nieuwe Lijn al jaren de grootste lokale partij van de gemeente Epe. Ons blijven steunen? Word ook lid of actief! Mail ons via info@nieuwelijn.nl.

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op FacebookInstagram en Twitter.

Reageren
Kenan Aldemir is raadslid namens Nieuwe Lijn. Reageren kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 31 - 2023
Column 30 - 2023
Column 29 - 2023
Column 28 - 2023
Column 27 - 2023
Column 26 - 2023
Column 25 - 2023
Column 24 – 2023
Scroll naar boven