03 mei 2022

Column 18 - 2022

Ronnie-Hulshof-Nieuwe_Lijn

Ronnie Hulshof – Voor mij een Nieuwe Lijn

| Ik ben al een aantal jaren op de achtergrond bezig met het ondersteunen van Nieuwe Lijn. Begin dit jaar kwam er voor mij de vraag om mij op een andere manier nog meer in te zetten voor de grootste lokale partij uit de gemeente Epe. Een partij waar je al betrokken bij bent, betrokken bij voelt maar het werd nu tijd voor een nieuwe stap. En zo werd ik bestuurslid.

Voorstellen
Al ruim 20 jaar woon ik in het Pareltje van de Veluwe. (dit laatste is niet een officiële titel van Vaassen, maar als trotse inwoner voelt het zeker wel zo). Sinds mijn 19e woon ik in de gemeente Epe. Samen met mijn vrouw en de laatste tien jaar zelfs met een heel gezin met 2 kinderen en een lieverd van een teckel waar ik supertrots op ben.

Mijn band met Vaassen
Deze band is er sinds mijn hele jeugd al geweest, mijn familie woonde in Vaassen en wij deden als gezin vanuit Apeldoorn veel in Vaassen. Dit zorgde ervoor dat ik goed meemaakte wat er hier afspeelde in Vaassen. Je zat bij de scouting in Vaassen, je ging naar de verjaardagen in de Rank en sinds mijn vierde mocht ik dan ook eindelijk naar het Cavente Kinderdorp in Vaassen.

Dit prachtige kinderdorp is deels opgezet door mijn familie en altijd doorgezet met mijn familie. Maar vooral niet te vergeten, dankzij al die andere toppers van medewerkers en vrijwilligers. Toen ik eindelijk de leeftijd kreeg om als knuppeltje mee te mogen helpen ben ik op sollicitatiegesprek geweest bij mijn oom. Hij was in die tijd de voorzitter van het kinderdorp. En zo ben ik mijn loopbaan bij Cavente begonnen en mag ik mij sinds 2020 de voorzitter van het Cavente Kinderdorp noemen.

Politiek
In mijn dagelijks werk heb ik veel evenementen meegemaakt en met het Kinderdorp zie ik ook wat de noodzaak is voor onze maatschappij om de jeugd te helpen om te ontwikkelen en besteding te hebben buiten school. Ik vind het daarom ook een belangrijk punt om er voor de jeugd te zijn als lokale politieke partij.

Ingaande 2022 verdwijnt de Subsidieregeling voor de jeugd. Gezinnen met kinderen die gebruikmaken van de € 100 per kind raken deze kwijt. Hierdoor zal er een gat komen voor kinderen die hierdoor het lidmaatschap van de verenigingen niet kunnen betalen wat voor verenigingen, zeker door de corona maatregelen, in nog zwaarder weer terecht kunnen komen.

Ik zou graag met Nieuwe Lijn een nieuwe weg willen inslaan en in gesprek raken met de jeugd en kijken waar we hierin kunnen helpen want de jeugd is de toekomst!

Lid of actief worden?
Met dank aan uw stem is Nieuwe Lijn al jaren de grootste lokale partij van de gemeente Epe. Ons blijven steunen? Word ook lid of actief! Mail ons via info@nieuwelijn.nl.

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Reageren
Ronnie Hulshof is bestuurslid namens Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 21 - 2023
Column 20 - 2023
Column 19 - 2023
Column 18 - 2023
Column 17 - 2023
Column 16 - 2023
Column 15 – 2023
Column 14 - 2023
Scroll naar boven