13 april 2022

Column 15 - 2022

Linda-Rodijk-Nieuwe_Lijn

Linda Rodijk – Bedankt!

Totaal overrompeld door het aantal voorkeurstemmen mag ik plaatsnemen in de gemeenteraad van Epe. Dank u wel voor uw blijvende vertrouwen in Nieuwe Lijn en mij in het bijzonder. Als geboren en getogen Vaassenaar ben ik blij dat ik mij in kan zetten voor de gemeente en u mag vertegenwoordigen.

Juf en de gemeenteraad
Als juf sta ik dagelijks tussen de kinderen, een ogenschijnlijk schril contrast met de raad. Dat wordt even wennen, maar toch zijn er veel overeenkomsten. Voor mij is de verbindende factor; aandacht voor het persoonlijke verhaal en vooruitkijken naar een mooie toekomst. In het onderwijs probeer ik de kinderen zo goed mogelijk onderwijs te geven, zodat zij aan een mooie toekomst kunnen bouwen. Ook in de gemeenteraad wil ik uw stem zo goed mogelijk vertegenwoordigen, zodat wij in onze prachtige gemeente een mooie toekomst tegemoet gaan.

Met u in gesprek
De afgelopen vier jaar heb ik veel inwoners, bestuursleden en vrijwilligers gesproken over zaken die hen bezighouden. Nu ik in de gemeenteraad zit blijf ik naar u luisteren. Om hier beter op voorbereid te zijn, staat mijn agenda de komende twee maanden vol met activiteiten om ingewerkt te worden als raadslid. Zo staan avonden gepland over regionale samenwerking, de positie van de gemeenteraad en gemeentefinanciën.

Het afgelopen jaar ben ik minder gaan werken. Dat geeft mij tijd om in te lezen in de stukken en goed voorbereid de raadsvergaderingen in te gaan. In welke woonkern van de gemeente u ook woont of wat uw achtergrond ook is, samen met mijn partijgenoten van Nieuwe Lijn zijn wij er voor u.
Nogmaals, bedankt voor uw vertrouwen!

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Reageren
Linda Rodijk is raadslid namens Nieuwe Lijn. Reageren op deze column kan via info@nieuwelijn.nl.

Lid of actief worden?
Met dank aan uw stem is Nieuwe Lijn al jaren de grootste lokale partij van de gemeente Epe. Ons blijven steunen? Word ook lid of actief! Mail ons via info@nieuwelijn.nl.

Deel dit bericht op social media!

Share on facebook
Share on twitter

Recente Columns

Column 26 - 2022
Column 25 - 2022
Column 24 - 2022
Column 23 - 2022
Column 22 - 2022
Column 21 – 2022
Column 20 – 2022
Column 19 - 2022
Scroll naar top