29 maart 2023

Column 12 - 2023

Kenan-Aldemir-Nieuwe_Lijn

Kenan Aldemir – Landgoed Kolthoven

| Afgelopen commissievergadering stond o.a. het bestemmingsplan Kolthoven op de agenda. De initiatiefnemer van dit plan is voornemens om Landgoed Kolthoven in Epe in gebruik te nemen als woonzorglocatie voor mensen met een verhoogde zorgvraag.

Hierbij worden in het bestaande landhuis en koetshuis zorgwoningen met bijbehorende gezamenlijke ruimte gerealiseerd. Door de huidige bestemming ‘Wonen’ te wijzigen naar de bestemming ‘Maatschappelijk’ wordt de realisatie van dit mooie initiatief mogelijk. Het worden 20 woningen die gekoppeld zijn aan een zorgfunctie ten behoeve van de bewoners met een geïndiceerde zorgbehoefte.

De uitkomst van de stikstofberekening is inmiddels ook bekend en is akkoord voor de gebruiksfase. Dit is ook bevestigd in de commissievergadering van 9 maart jl. door de wethouder.

Het wijzigen van het bestemmingsplan past binnen het vastgestelde beleid en Nieuwe Lijn steunt dit dan ook van harte!

Algemene Ledenvergadering Nieuwe Lijn

Vanwege de coronamaatregelen is het alweer een tijdje geleden dat de leden van Nieuwe Lijn fysiek bij elkaar kwamen voor de algemene ledenvergadering. In de afgelopen jaren organiseerden wij een online jaarvergadering.

Dit jaar mogen we eindelijk onze leden weer fysiek ontvangen. Mocht u dit bericht in weekblad De Sprengen op tijd lezen, dan heten wij u van harte welkom op dinsdag 28 maart om 20.00 uur aan de Poelweg 2 in Vaassen (kantine van de manege).

Markt Vaassen

Nieuwe Lijn staat a.s. zaterdag 1 april weer op de markt, van 10.00 – 12.00 uur.

Zoals altijd staan wij open voor uw vragen, opmerkingen of bezwaren. Graag ontmoeten wij u a.s. zaterdag op de markt in Vaassen.

Wij hopen op uw komst. Tot dan!

Lid of actief worden?
Met dank aan uw stem is Nieuwe Lijn al jaren de grootste lokale partij van de gemeente Epe. Ons blijven steunen? Word ook lid of actief! Mail ons via info@nieuwelijn.nl.

Info
Elke week schrijven vertegenwoordigers van Nieuwe Lijn in een persoonlijke column over zaken waarmee zij bezig zijn, wat hen inspireert of overkomt. Voor overig nieuws en informatie is Nieuwe Lijn regelmatig met onze informatiekraam te vinden in het centrum van Vaassen. Ook is Nieuwe Lijn zeer actief op FacebookInstagram en Twitter.

Reageren
Kenan Aldemir is raadslid namens Nieuwe Lijn. Reageren kan via info@nieuwelijn.nl

Deel dit bericht op social media!

Recente Columns

Column 39 - 2023
Column 38 - 2023
Column 37 - 2023
Column 36 - 2023
Column 35 - 2023
Column 34 - 2023
Column 33 - 2023
Column 32 - 2023
Scroll naar boven